Η Fashion boutique σεβόμενη τους πελάτες της, προσπαθεί πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, διαθέτοντας τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


Με αντικαταβολή και παραλαβή μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών


Για δωρεάν αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6980804609 ή μέσω e-mail στο info@fashionboutique.gr. Η πληρωμή πραγματοποιείται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας από την ταχυμεταφορική εταιρία Elta-Courier με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα.


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6980804609 ή μέσω e-mail στο info@fashionboutique.gr Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση είναι:

Alpha Bank:


Όνομα Δικαιούχου: Αικατερίνη Ψωμά του Ανδρέα

IBAN Λογαριασμού: GR0301401760176002310015824


Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας


Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Eurobank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας.


Με πληρωμή μέσω PayPal και παραλαβή μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών


Το PayPal επιτρέπει σε σας να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, πηγαίνετε στο site του PayPal, όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας σε εμάς.