Στο e-mail μέσω του οποίου έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας θα ενημερώνεστε από τo fashion boutique για την ημερομηνία αποστολής των προιόντων προς εσάς, καθώς και για τον αριθμό αποστολής, ώστε να παρακολουθείτε την πορεία της.


Παράδοση εντός Αττικής


Για τους εντός Αττικής πελάτες μας η αποστολή πραγματοποιείται με courier, έχοντας προηγηθεί συνεννόηση για την ημέρα και το χρόνο παράδοσης. Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.


Μη διαθέσιμα προιόντα και αποστολή


Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα αλλά κατόπιν παραγγελίας ή ισχύουν λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες κλπ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Αν αποδέχεστε τον νέο χρόνο παράδοσης, μας ενημερώνετε μέσω e-mail στο info@fashionboutique.gr ή τηλεφωνικά στο 6980804609 οτι επιθυμείτε να παραμείνει ενεργή η παραγγελία σας.Αν ακυρωθεί η παραγγελία, μας ενημερώνετε σχετικά και σας επιστρέφεται το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας..